Niciodată să nu spui niciodată

De vreo 20 de ani încoace mi-am spus “niciodată nu voi face sarmale”, după ce am văzut-o pe mama cum stă și împachetează fiecare sarma până umple o oală. Și nici că am încercat vreodată să fac. Îmi plac muncile meticuloase, dar parcă asta e prea de tot. Apropo, mama face cele mai bune sarmale din lume. Din nou, doar mă laud, nu dau rețete pe blog.

Și cum stăteam eu și mă învârteam în jurul aparatului de epilat pe emag, îmi apare pe undeva pe la sugestii de cumpărare o minunăție despre care nu știam că există.

În sfârșit cred că va mânca și soțul meu sarmale de revelion, pe lângă piftie. În sfârșit poate fi fericită și mama că o să își poată da rețeta mai departe. Uite cum fac eu fericiți doi oameni. Bine, acum sinceră să fiu sunt foarte curioasă dacă aparatul de făcut sarmale chiar funcționează, deci în caz că ați văzut live așa ceva, mă interesează o părere.

După ce a trecut valul de uimire din capul meu, mi-au mai apărut niște sugestii de produse, printre care și o sită foarte mișto, care mie cel puțin îmi place foarte mult și mă scapă de măsurat cantitatea de făină, cernut și umplut bucătăria de praf alb. Pe aia o am deja, dar am mai văzut și alte prostioare și sunt curioasă dacă chiar își fac treaba, pentru că mie îmi place orice îmi ușurează viața prin bucătărie. Și avem așa:

Dap, acum le vreau pe toate și sunt nerăbdătoare să fac sarmale.

Ce mai aveți voi mișto prin bucătărie?

bucatarie

 


Comentarii

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *