Evadare ca în desene

Aseară, un bărbat reținut pentru furt se afla în Centrul de Arest Preventiv al Poliției Capitalei. Nimic deosebit până aici, daaar…

Tipul a aflat că un coleg al lui urmează să fie eliberat, așa că, fiind un fan înfocat al desenelor animate și al bancurilor cu polițiști, și-a amintit că polițiștilor, dacă le dai o gogoașă, ei se vor întoarce cu spatele și o vor mânca, iar el poate să treacă tiptil prin spatele lor.

Cum el nu a avut o gogoașă, a profitat de faptul că semăna puțin cu colegul lui, s-a îmbracat cu hainele acestuia, i-a folosit actele și polițiștii l-au lăsat să plece liniștiți. Probabil că își desenase și o mustață cu un creion, să fie mai credibilă deghizarea.

Acum bărbatul e dat în urmărire generală și s-a deschis o anchetă pentru a se stabili dacă cineva este vinovat pentru această întâmplare.

Încă mă întreb cum o fi posibil așa ceva și cum l-o fi convins ăla pe coleg să-i dea hainele și actele.

Aștept cu nerăbdare rezultatul anchetei, de prins nu cred ca îl vor prinde pe evadat. Dacă își pune o șapcă și ochelari de soare, e complet schimbat și doar nu se vor risca acum să facă vreo confuzie la arestare.

 

 


Comentarii