Cum îți preferi bărbatul?

Înainte să apucați să începeți să vă gândiți la diverse caracteristici pe care le vreți sau vă plac la un bărbat, poate ar trebui să păstrați un moment de reculegere și să vă gândiți la bărbatul care v-a crescut sau cel care a avut o influență asupra voastră în copilărie și apoi să îl comparați cu ceea ce căutați sau aveți deja lângă voi.

Îmi amintesc clar că pe la 5 ani am trecut prin faza “vreau să mă mărit cu tata când mă fac mare”. Apoi m-am făcut mare și în mod dubios am început să observ tot felul de similarități între tata și soțul meu. Printre altele, am dat peste această poză

man

și dacă ar fi să am de ales aș spune fără să mă gândesc că i-aș prefera partea dreaptă (stânga lui). Desigur, o altă influență din copilărie.

Prefer bărbații păroși, mi se par mai masculini. Nu îmi plac bărbații cu fețe perfecte și trăsături feminine și mi-e greu să înțeleg discuțiile din jurul meu în care femeile povestec cât de scârboși li se par bărbații păroși. Bineînțeles, știu că nici nu trebuie să le înțeleg, pentru că avem gusturi diferite și nu trebuie să dăm explicații pentru ele.

Deci? Cum preferi bărbații? Cu piele de bebeluș sau ursuleți?


Comentarii

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *