Bărbați efeminați, dați-ne moda de altădată înapoi!

Cred că moda masculină a luat-o ușor razna în ultimii ani. Pur și simplu trec pe stradă și nu mai am ce admira.

În primul rând bărbații au devenit purtători de pizdă de când au început să se penseze, să folosească fond de ten, să-și întoarcă genele și să aibă coafuri care necesită stat în oglindă jumătate de oră înainte de a ieși din casă. A, și să se epileze pe tot corpul (nu mă refer aici la sportivi sau situații care impun asta). Bine, să zicem că e ok să-și penseze părul dintre sprâncene, dar în rest, nu știu, posibil să fie plăcuți mai mult de lesbiene.

Nu știu cum sunt altele, dar eu vreau un bărbat alături de mine, nu pe cineva cu care să merg împreună la salon. Norocul meu că am deja un bărbat, pentru că altfel îmi luam multe pisici la cum se prezintă situația.

În al doilea rând, hainele pentru bărbați sunt din ce în ce mai oribile. Sunt inspirate din moda feminină. Mi-am luat o dată o cămașă slim fit, simplă, albă de la bărbați, pentru că nu am găsit la femei. Era perfect strâmtă pe mine și pe talia mea de 62 de cm. Vă zic sincer că la femei găsesc destul de greu cămăși strâmte, mai ales de când e moda asta cu bluze lălâi. În afară de cămășuțe și sacouri strânse și cambrate, la bărbați se găsesc aproape numai pantaloni de gagici. Ca ăștia:

Femeie fiind, știu că e destul de incomod să porți pantaloni strâmți, dar noi trebuie să vă atragem cu formele noastre și trebuie să le facem invidioase pe celelalte gagici,dar voi, bărbații, de ce vă chinuiți purtând așa ceva? Nu vă strâng oo-le? Nu mi se par sexy nici măcar pe tipii cu picioare frumoase, ce să mai zic de slăbănogi, grași sau crăcănați? Iar atunci când sunt și lungi până deasupra gleznei… moartea pasiunii.

După ce că au apărut hainele mulate, de câțiva ani, bărbații se încalță și cu ghetuțe de gagici – înăltuțe, cu blăniță, strânse pe piciorușul finuț și cu pantalonii băgați în interior.

Și pentru că nu a fost de ajuns, moda a atins apogeul când au apărut pe piață rochițele pentru bărbați:

Oare am ratat ceva?

PS: da, știu, sunt demodată rău și nu știu ce e frumos. Știu că aveți succes la femei, dar aveți pentru că nici ele nu mai au de unde să aleagă.


Comentarii

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *